CleanMode Plugin: Installation and Setup
Posted: 29 October 2018 04:04 PM   [ Ignore ]  
Total Posts:  2
Joined  2013-12-12

Hi,

is an update in progress so the plugin will work with R20?
thx

Ouh…. it still works… shame to me

Profile
 
 
Posted: 08 July 2021 04:42 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Total Posts:  1
Joined  2021-07-01

I have updated Cinema 4D to Release R24. This plugin works great with R21 where I was at previously. Is there an update for this plugin to work in R24?

Thanks much!

Profile
 
 
Posted: 23 August 2021 12:29 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Avatar
Total Posts:  1
Joined  2013-04-05

I was missing the clean mode button.  But new to s23 you can set presets for what you want filtered out in the display.  So you can create your own clean mode button through the preset in the filter tab.

Here is an image of what I’m talking about
Cinema_4D_8AqOdg9PM6.png?dl=0

Profile