CV-ArtSmart not rendering over Team Render
Posted: 26 April 2016 10:06 AM   [ Ignore ]  
Total Posts:  2
Joined  2016-03-10

I’ve got 4 machines attached to my net render network. They’ve all got CV-ArtSmart installed. When I use the TeamRrender it only renders alpha. Nothing else gets rendered. The local machine renders no problem but none of the nodes work

Do I have this setup correctly?

Profile
 
 
Posted: 26 April 2016 11:17 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Administrator
Avatar
Total Posts:  406
Joined  2006-01-24

I had to disable Team Render support with R17 due to an issue with C4D’s Python API, but it appears that issue was fixed with 17.048. I’ll test a bit more and if things look solid I’ll publish a CV-ArtSmart update that brings back the functionality.

Profile
 
 
Posted: 27 April 2016 03:13 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Total Posts:  2
Joined  2016-03-10

Great to hear. Hopefully the testing goes smoothly because we can use it a.s.a.p!

Thanks

Profile