17 of 17
17
CV-ArtSmart
Posted: 19 July 2020 10:44 AM   [ Ignore ]   [ # 241 ]  
Total Posts:  183
Joined  2019-09-02

Hi,

Art Smart Object is very big how Can I scale Art Smart Object…?
I did not find any scale settings and direct scale effect extrude.

Using S22 and OSX.


Thanks,
Imran.

Edit:
Open AI and scale it and reload. It works.

p.s.
If scale option can be add in Art smart object… that will be handy.

...

Profile
 
 
Posted: 23 July 2020 09:19 AM   [ Ignore ]   [ # 242 ]  
Avatar
Total Posts:  11628
Joined  2011-03-03

As scaling was asked in the Q&A as well, I made a little clip:

https://www.amazon.com/clouddrive/share/G9jWEKPf81ItOSuuFpGQOVrkqJWQStZdDUHJxua0rro

Ai is a classic print application, it “thinks” more in other dimensions. wink

 Signature 

Dr. Sassi V. Sassmannshausen Ph.D.
Cinema 4D Mentor since 2004
Maxon Master Trainer, VES member

Photography For C4D Artists: 200 Free Tutorials. Texture, Panorama, HDRI, Camera Projection, etc.
https://www.youtube.com/user/DrSassiLA/playlists

Profile
 
 
Posted: 10 September 2020 07:22 AM   [ Ignore ]   [ # 243 ]  
Total Posts:  1
Joined  2019-10-01

Anyone else can’t seem to get Artsmart working with R23? I have it no problem on R21 and R22…but it’s in the plugin folder of R23, quadruple checked the folders…but doesn’t show up in extension area. Also doesn’t show up in CV toolbox download list. But I can’t remember if it ever did. I use this plugin every day…help!

Profile
 
 
Posted: 10 September 2020 09:28 AM   [ Ignore ]   [ # 244 ]  
Total Posts:  2
Joined  2019-08-30

Hey Torsor,

We’ll have an update for ArtSmart that supports R23 soon - hopefully before the end of the week.

Cheers,
Rick

Profile
 
 
Posted: 19 January 2021 05:34 PM   [ Ignore ]   [ # 245 ]  
Total Posts:  1
Joined  2021-01-19

So this is my first time playing around with ArtSmart. It started great but has now gone real bad.

Any file I save which has an ArtSmart object will not open. I get the dreaded “incorrect file structure” error.

If I ‘make editable’ and remove the ArtSmart the file will re-open fine.

Any ideas what is going on? is there any way to retrieve the files.

I really like this plugin but losing hours of work is a major downer.

I’m on Windows R23.

Profile
 
 
Posted: 11 September 2021 05:26 AM   [ Ignore ]   [ # 246 ]  
Total Posts:  1
Joined  2021-09-09

Hello, it looks like I am a little late to the game hehe.
I have recently decided to finally seriously start learning C4D.
I am an Adobe veteran and wish to further my skillsets.

Your C4D plugin for Illustrator files is simply fantastic, this should be a standard way of importing Illustrator files.

I do like that you can have one object and control each layer extrusion etc.

Now to my issue I had a scene set up and thought I would merge a logo from another file.
No problem the logo shows up correctly, but for the life of me, I simply can not find a way to scale the logo.
I have looked in the Attributes panel and tried everything.
I tried the C4D scale tool but it does not scale the whole logo just one of the illustrator layers.

Please help me with a little nudge so I can get this and other projects done.

Thank you for your help in advance.

Profile
 
 
Posted: 14 September 2021 05:47 PM   [ Ignore ]   [ # 247 ]  
Total Posts:  1
Joined  2021-07-16

Today i was working on C4D and an toolbox update appears, when i updated all my plugins the cv artsmart disappear and i couldnt use any of my files because of that. is ther any solution to this? i have been tryed reinstalling the tool box and the plugin in solo mode, but nothing of that worked.

Can anyone help me?

Profile
 
 
Posted: 14 September 2021 06:25 PM   [ Ignore ]   [ # 248 ]  
Total Posts:  11
Joined  2019-10-28
miagallegoca - 14 September 2021 05:47 PM

Today i was working on C4D and an toolbox update appears, when i updated all my plugins the cv artsmart disappear and i couldnt use any of my files because of that. is ther any solution to this? i have been tryed reinstalling the tool box and the plugin in solo mode, but nothing of that worked.

Can anyone help me?

What C4D version are you using?

Today we introduced some compatibility updates for R25 Those should have been backwards-compatible but it sounds like maybe not. I’ll dig into this tomorrow, but in the meantime it’ll help to know which C4D release I should be working with to reproduce.

Cheers,
Rick

Profile
 
 
Posted: 18 September 2021 07:28 PM   [ Ignore ]   [ # 249 ]  
Total Posts:  1
Joined  2012-12-20

Hi there.
Just wondering what does this line in the Console mean?
Is it just a warning and I can ignore this or something wrong happens?
*Description Error: Tcvartsmart is already registered*
Thanks.
Win 10, C4D R25.010, Toolbox v2.17, CV-ArtSmart v2.98

Profile
 
 
Posted: 21 January 2022 09:06 AM   [ Ignore ]   [ # 250 ]  
Total Posts:  2
Joined  2015-07-01

Hi Rick, is there a limitation to the count of points or objects in ArtSmart? I want to copy/paste a cloned rectangle to illustrator. It works with about a count of under 5000 rectangles, but above it won´t copy it in the clipboard. If there is a limitation could you give me a hint, where to change that smile Your answer would be very helpful. Thanks in advance!

Profile
 
 
Posted: 10 February 2022 01:55 PM   [ Ignore ]   [ # 251 ]  
Total Posts:  28
Joined  2018-11-19
Sanik - 18 September 2021 07:28 PM

Hi there.
Just wondering what does this line in the Console mean?
Is it just a warning and I can ignore this or something wrong happens?
*Description Error: Tcvartsmart is already registered*
Thanks.
Win 10, C4D R25.010, Toolbox v2.17, CV-ArtSmart v2.98


I’m seeing this also.  A bug I’m assuming?  Not having a great experience with R25 so far I’m afraid.

Profile
 
 
   
17 of 17
17
 
     CV Toolbox R23 ››