CV-Splines 3.0 - CV-Catenary not refreshing in R23
Posted: 10 January 2021 05:02 AM   [ Ignore ]  
Total Posts:  1
Joined  2020-03-27

I’ve been following the hanging lines tutorial here - https://www.cineversity.com/vidplaytut/cv-splines_hanging_wires_chains_and_arches_with_cv-splines_3.0

Something must have changed in R23 (running R23.008 (RC)) because the CV-Catenary doesn’t update when Cloner changes. In the tutorial this is working, but that’s been recorded on an older C4D version.

I’ve even tried downloading the example scene and just adding some step rotation to the cloner - it doesn’t update as the attached image shows.

Is there a trick to this or does it need a plugin update?

Image Attachments
catenary-step.jpg
Profile
 
 
Posted: 10 March 2021 03:10 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Total Posts:  1
Joined  2020-07-07

I have exactly the same problem, I sorted it out by adding a Connect node right above the CV-CrossStitch, and making that a child of the CV-Catenary node.

jure - 10 January 2021 05:02 AM

I’ve been following the hanging lines tutorial here - https://www.cineversity.com/vidplaytut/cv-splines_hanging_wires_chains_and_arches_with_cv-splines_3.0

Something must have changed in R23 (running R23.008 (RC)) because the CV-Catenary doesn’t update when Cloner changes. In the tutorial this is working, but that’s been recorded on an older C4D version.

I’ve even tried downloading the example scene and just adding some step rotation to the cloner - it doesn’t update as the attached image shows.

Is there a trick to this or does it need a plugin update?

Profile