ArtSmart Running INCREDIBLY Slow
Posted: 16 January 2016 03:12 AM   [ Ignore ]  
Total Posts:  3
Joined  2015-12-02

Sorry if this was the incorrect place to post, I was unable to add a new topic in the “Cineversity Q&A” section.

Self explanatory. ArtSmart is very, very slow on importing materials, but especially “creating materials”. I have been waiting about an hour for my materials to build. What’s up with that?

I am on R16.

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
Processor: 2.2 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3

Profile
 
 
Posted: 16 January 2016 05:57 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Total Posts:  3
Joined  2015-12-02

Also, how can I fix these weird polygon issues? YBXsj19.png

Profile
 
 
Posted: 18 January 2016 04:36 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Administrator
Avatar
Total Posts:  406
Joined  2006-01-24

Hi JustJace,

Could you upload the Illustrator file here, or use the Report Bug / Idea option in CV-Toolbox (ArtSmart doesn’t have its own Report Bug feature yet, but Toolbox reports will come to me as well).

Make sure you’ve got the most recent ArtSmart update - there was a bug in the version prior to the current one that made things really slow.

Profile
 
 
Posted: 20 January 2016 07:45 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]  
Total Posts:  3
Joined  2015-12-02

I am current. Just redownloaded ArtSmart, and it is still very slow.

Let me know what I can do here. I feel like I would be better off manually importing all of my elements again.

File Attachments
C$033 all parts.ai.zip  (File Size: 348KB - Downloads: 217)
Profile